Hej – moje ime je Zorana Ivanić

Pozdrav! Ja sam Zorana i želim zvanično da ti poželim dobrodošlicu u moj svet.

Ako me pitaš koje su moje titule, odgovoriću ti nešto poput:

 • Preduzetnica
 • Autor
 • Govornik
 • Duhovni avanturista

Kada bi me pitalo/la ko je Zorana, onako prijateljski, moj odgovor bi bio opširniji:

MOJA PRIČA

Pre 5 godina (dok sam još bila na fakultetu) sam se prvi put upoznala sa pojmom “rad na sebi“ i tada sam mislila da znam šta to znači.

Sada znam da sam se grdno prevarila! O! Znate ono kada se upoznate sa nekom materijom samo površno, saznate par caka i metoda? Pa vas Ljubav, Svemir, Bog (kako god želite) podrži sa gomilom sitnih manifestacija da bi vam dokazao da vam čuva leđa.

Verujem da smo se svi našli u toj situaciji. Zar ne?

Od tada pa sve do danas naučlila sam (i dalje učim), ponekad i na teži način, da cela ta priča oko zakona privlačenja nije samo puko manifesovanje i da ima još mnogo pozadinskih priča.

Moj cilj se može sažeti u sledećih par rečenica: “Ja sam isto što i ti. Duša na svom putu ispunjenja sa svrhom da te probudim ukoliko se osećaš uspavano.“ Što je ujedno i moj moto.

PLESAČICA…

Tokom srednje šklole, aktivno sam se bavila plesom, tačnije HipHop-om. Od tada ne prođe ni dan, a da ne zaigram makar na 2 minuta (bez obzira na moje zdravstveno stanje i nevoljno grčenje mišića).

Zorana Ivanic plesNikad neću zaboraviti koliko sam čudnih pogleda pokupila dok plešem. Mislite li da me je to zaustavilo? Niti jednom! Jeste bolelo, nisam ja nikakav superheroj, niti težim da budem. Od krvi i mesa sam kao i ti.

NAJVEĆA MANIFESTACIJA…

Možda ne znate ovu malu činjenicu o meni. “Posedujem“ jedno stanje od svoje šeste godine koje se stručno zove generalizovana distonija. Ili kako bismo mi to rekli – nevoljno grčenje mišića.

Jedno veče, nakon skoro 14 godina, pretraživala sam po netu šta se može uraditi po tom pitanju. Nikad neću zaboraviti trenutak kada sam naišla na video od jednog doktora u Južnoj Koreji koji uspešno leči to moje stanje.

Ne trebam vam reći da sam plakala kao kišna godina.

Pa hej! Nakon 14 godina! Bio je to trenutak kada se sve promenilo u mom životu.

Zorana Ivanic Južna Koreja distonijaSamo lečenje je bilo skupo (oko 40,000€) ali me to nije sprečilo da ostvarim svoj cilj.

Za manje od 11 meseci sakupila sam novac uz pomoć mnogih divnih ljudi i već u martu 2017-te otišla na lečenje.

Ovo je jedna od mojih najvećih manifestacija! Stanje mi se poboljšalo za nekih 40%. A činjenica da sam “privukla“ 40,000€ za manje od 11 meseci me i dan danas oduševljava!

POSAO…

Iza sebe imam par velikih seminara i zatvorenih (manjih) radionica kako bih mogla svakom pojedincu da posvetim svoju punu pažnju i kako bismo zajedno izvukli maksimum iz te radionice.

Zorana Ivanic

Zorana IvanicMoja Knjiga “7 Dana do Transformacije“ izašla je u septembru 2017-te i  za manje od mesec dana rasprodata. Od tada prodata u preko 200 kopija (taj broj raste baš sada dok “pričamo“).

Mogu reći da sam zaista blagoslovena poslom koji volim da radim. A najvažnije – zahvalna sam na prilici da moju poruku i znanje podelim sa svima vama.

TVOJA PRIČA…

Eto, sada znate ko je Zorana.

Pretpostavljam da bi sledeće pitanje bilo: ko ste vi?

Zašto ste ovde?

Da li ste ovde jer vam treba pomoć jer ste zapeli u određenim segmentima života?

Ili već živite život kakav želite samo vam treba malo usmeravanja?

Podelite VAŠU priču u komentarima ispod:

Facebook Comments
3 Komentara
 1. Odgovori

  Lorena

  6 septembra. 2017.

  Imama 54 godine .Zaposlena sam majka dvoje djece i baka dvoje unučadi.Na mnogim poljima sam zahvaljujući radu na sebi ,zadovoljna postignutim uspjehom,ali nikako da se naučim nositi s negativnim mislima, riječima , ponekad i djelima i sve većom nervozom mojih članova obitelji,tj moje majke i mog supruga.Nastojim da me to ne dira previše i savjetom, njih želim preusmjeriti na pozitivne misli ,ali nažalost bez uspjeha.Ne znam kako im još pomoći ,a time i sebi samoj pa mi treba malo usmjeravanja.

 2. Odgovori

  Jovana

  4 januara. 2018.

  Zoko, šta reći Zoko? Šta reći, osim da je tvoja misija plemenita i ispunjavajuća? Neko će možda videti tvoj fizički nedostatak, a ja vidim SREĆU jer ispunajvaš svoju životnu svrhu i neizmerno uživaš u tome. Sve si sama birala da bi bila najveća inspiracija i motivacija ostalim Dušama koje možda spavaju i odriču se svoje božanske moći koju imaju u sebi. Dok ti pišem ovo, ježim se i pomišljam koliko je lepo posmatrati život očima Izvora.. Želim da ti uputim kompliment i da te zagrlim Dušom. Želim da ti kažem da si divna, hrabra, jaka, odvažna… Žeim ti SVE i hvala ti.. Hvala ti što postoji i hvala ti što sijaš svojim NAJSJAJNIJIM SVETLOM!

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR